Več o našem delovanju

Naše delovanje lahko zaenkrat spremljate na našem Facebook profilu v albumu zahval:

  • 2019 - Zbrana sredstva smo posredovali naprej organizacijam, društvom, skupinam in posameznikom, ki se ukvarjajo z reševanjem zanemarjenih, poškodovanih, bolnih ali sestradanih živali v Sloveniji, Bosni in Hercegovini, Srbiji in Črni Gori. Našo pomoč smo tako posredovali na 39 naslov v skupni višini 7.700€ v obliki nakupa hrane za pse, mačke in konje (skupno cca. 7 ton) ali plačilom veterinarskih zdravljenj.
    https://www.facebook.com/media/set/?vanity=fundacijazazivali&set=a.1247533632084911
     

  • 2020 - V tem težkem letu zaradi Korona pandemije smo našo pomoč uspeli posredovati na 26 naslov v skupni višini 4.800€. Z nakupom hrane za pse in mačke (skupno cca. 5.300kg) ali plačilom veterinarskih računov smo pomagali organizacijam, društvom, skupinam in posameznikom, ki se ukvarjajo z reševanjem zanemarjenih, poškodovanih, bolnih ali sestradanih živali v Sloveniji, Bosni in Hercegovini, Srbiji ter Črni Gori.
    https://www.facebook.com/media/set/?vanity=fundacijazazivali&set=a.1491165547721717 

  • 2021 - ...

Fundacija za živali brez finančne ali materialne podpore posameznikov in podjetij ne bi zmogla pomagati živalim v stiski. Neizmerno smo hvaležni za vsako donacijo in izkazano podporo. Ter se Vam, ki verjamete v dobrodelnost in spodbujate dober namen naše organizacije najlepše zahvaljujemo za zaupanje. 

Domov

DONIRAJTE DANES

Brez vaše srčne podpore ne moremo pomagati. Zato vas lepo naprošamo, da nas podprete z donacijo.

Donirajte