Več o našem delovanju

Fundacija za živali ni članska organizacija. Njeno delovanje vodi vodstvena skupina, ki pa celotna deluje na prostovoljni bazi. Naše delovanje lahko zaenkrat spremljate na našem Facebook profilu v albumu zahval:

 • 2019 - Zbrana sredstva smo posredovali naprej organizacijam, društvom, skupinam in posameznikom, ki se ukvarjajo z reševanjem zanemarjenih, poškodovanih, bolnih ali sestradanih živali v Sloveniji, Bosni in Hercegovini, Srbiji in Črni Gori. Našo pomoč smo tako posredovali na 39 naslovov v obliki nakupa hrane za pse, mačke in konje (skupno 7.000 kg) ali plačilom veterinarskih zdravljenj.
  Zahvale za našo pomoč si lahko ogledate tukaj:
  https://www.facebook.com/media/set/?vanity=fundacijazazivali&set=a.1247533632084911
   

 • 2020 - V tem težkem letu zaradi Korona pandemije smo našo pomoč uspeli posredovati na 26 naslovov. Z nakupom hrane za pse in mačke (skupno 5.300 kg) ali plačilom veterinarskih računov smo pomagali organizacijam, društvom, skupinam in posameznikom, ki se ukvarjajo z reševanjem zanemarjenih, poškodovanih, bolnih ali sestradanih živali v Sloveniji, Bosni in Hercegovini, Srbiji ter Črni Gori.
  Več na tej povezavi:
  https://www.facebook.com/media/set/?vanity=fundacijazazivali&set=a.1491165547721717 

 • 2021 - Tudi v tem pandemičnem letu smo nadaljevali s pomočjo živalim v stiski. Uspeli smo donirati hrano za brezdomne pse, mačke in rešene konje (skupno 7.700 kg) ter nekaj veterinarskih zdravljenj. Donacije smo posredovali na 23 naslovov v Sloveniji, Bosni in Hercegovini, Srbiji ter Črni Gori.
  Več tukaj:

  https://www.facebook.com/media/set?vanity=fundacijazazivali&set=a.1665862436918693

Fundacija za živali brez finančne ali materialne podpore posameznikov in podjetij ne bi zmogla pomagati živalim v stiski. Neizmerno smo hvaležni za vsako donacijo in izkazano podporo. Ter se Vam, ki verjamete v dobrodelnost in spodbujate dober namen naše organizacije najlepše zahvaljujemo za zaupanje. 

Domov

DONIRAJTE DANES

Brez vaše srčne podpore ne moremo pomagati. Zato vas lepo naprošamo, da nas podprete z donacijo.

Donirajte